LG


LG mobil modeller

LG G4 är den nuvarande toppmodellen hos LG. Telefonen kan kännas lite kantig i modellen jämfört med flera andra som går mot det mjukare hållet i formerna. Baksidan som går att få i läder är däremot en snygg detalj som ger telefonen ett lyxigt utseende. Telefonen är lite lätt böjd för bästa ergonomi så den ligger stadigt i din hand.

Telefonen ligger på ca 3000 kr Juni 2016. Behöver du finansieringen för ditt telefonköp rekommederar vi att ni tar ett räntefritt lån hos lanapengarguide.se

G4 har en riktigt bra Quad HD 5.5” skärm som är förbättrad i färger, ljusstyrka, kontrast och snabbhet. Den återger färger på djupet vilket ger en fantastisk upplevelse i både mobilanvändning och streaming. Svärtan är djup vilket är viktigt när du vill titta på filmklipp, serier och filmer direkt i mobilen.

Det finns inget som är så tråkigt som en grå-dassig svärta som får återgivningen att kännas matt och avdankad. G4an ger dig en riktigt snygg upplevelse oavsett vad du tittar på.

Kameran får vilken amatör som helst att se ut som ett riktigt proffs. Fotona har en makalös färgåtergivning och på grund av stabilisatorn, autofokus och högupplösningssensorn blir bilderna riktigt intensiva. Front sensorn har hela 8 megapixlar och du kan därför få snygga bilder även om du vänder kameran och fotar.

På telefonens baksida är däremot där magin händer i dina bilder. Kameran har hela 16 megapixlar med en f/1.8 lins. Du kan själv välja lägen, göra olika inställningar för att få dina bilder exakt så som du vill ha dem. Du kommer inte att ångra att du fångade dina bästa minnen med LG G4s kamera.

Att använda mobiltelefonen

LG har tänkt till vad gäller både minne och batteri. Här kan du bestämma själv. Batteriet går att ta ur telefonen vilket är toppen när batteriet börjar bli slött som det blir på de allra flesta telefoner efter en tid. Eftersom batteriet är utbytbart så har LG gjort så smart att du har mer än ett batteri.

Du har med andra ord alltid ett batteri redo när det andra är urladdat. Så istället för att ockupera telefonen i en laddare vid ett vägguttag så öppnar du bara baksidan och byter till ett fulladdat batteri. Dessutom ger det dig möjligheten att köpa nya batterier om batterierna börjar förlora kraft.

Du slipper kompromissa ekonomiskt vad gäller minne i telefonen. De modeller som finns på marknaden där du inte kan sätta in ett SD kort blir dyrare ju mer minne du vill ha i din smartphone. Och alla smartphones kräver mycket utrymme på grund av all dataanvändning, foton mm. LG har låtit SD kortet vara kvar och du kan sätta i ett kort ända upp till 2 TB. Du behöver med andra ord aldrig vara rädd för att du inte har utrymme så det räcker. Det är helt enkelt en smartphone som du kan anpassa efter dina egna behov.

Telefonens design känns genomtänkt och arbetad. Materialen man har valt att använda sig av är metall, keramik och läder vilket ger telefonen ett snyggt och stilrent utseende. Den här inga utsvängningar vad gäller färger utan man har valt att G4an ska kännas classy istället.

Tjej som pratar i mobiltelefon

Baksidorna som finns att välja mellan är äkta- svart eller brunt läder med två snyggt dekorerande sömmar. Annars är det keramiskt vit eller metallic grå som gäller inom färg- och materialval. För att telefonen ska bli ytterligare attraktiv har man valt att forma den så den ligger riktigt bra i handen.

Det känns nästan som den formar sig efter dig med sin ergonomiska form.
Trots att G4an är riktigt tunn har man kunnat fylla den med både uttagbart batteri, minneskort och en smidig knapp på baksidan för att enkelt kunna öppna mobilen. De har kunnat göra allt detta utan att tjockleken har påverkats det minsta, om inte det är ett arbete i världsklass så säg!

Knappen är lite av LGs signum, du ska inte behöva slita ditt hår för att lista ut hur du öppnar telefonen. Denna smartphone ger dig istället easy access med en knapptryckning till insidan av din telefon.